2109837170 6946933043 Κισσάμου 40, Αγιος Δημήτριος, Αθήνα
Search Close
 
 
 
 
Mixalakelis Team
Φανοποιείο - Βαφείο Αυτοκινήτων Άγιος Δημήτριος Αττική

Το φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων “Mixalakelis Team” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται από το 1970 στον χώρο του αυτοκινήτου, προσφέροντας άριστης ποιότητας υπηρεσίες βαφείου και φανοποιείου σε οικονομικές τιμές.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και μία έμπειρη και καλά ενημερωμένη ομάδα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε εργασία που αφορά το χώρο του βαφείου και του φανοποιείου αυτοκινήτων, ενώ σας εγγυόμαστε για την άμεση παράδοση του αυτοκινήτου σας και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
     
     
    ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
      Υλικά Άριστης Ποιότητας
      Εγγυημένα Αποτελέσματα
      Ασφαλιστική Διεκπαιρέωση
      Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
      Αμεση & Σωστή Εξυπηρέτηση
      Οικονομικές Τιμές
     
     
 
ΒΑΦΕΙΟ

ΒΑΦΕΙΟ

Είτε έχετε πάθατε κάποιο ατύχημα, είτε το χρώμα του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας έχει φθαρεί από την πάροδο του χρόνου, επισκεφτείτε το φανοποιείο - φανοβαφείο μας και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυάλισμα Αυτοκινήτων

Γυάλισμα Αυτοκινήτων

Χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα τα οποία προστατεύουν το όχημά σας από τις καιρικές συνθήκες και επαναφέρουν την λάμψη του αρχικού χρώματος.

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Αναλαμβάνουμε το εξωτερικό ξεθάμπωμα των φαναριών σας και την επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση.

Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός

Ο βιολογικός καθαρισμός εσωτερικού χώρου, αποτελεί υγειονομικός καθαρισμός σε βάθος, που απομακρύνει τις δυσοσμίες και κάνει το αυτοκίνητο σαν καινούργιο. Απομάκρυνση σκόνης και ρύπου από υφάσματα - μοκέτες.

Ευθυγράμμιση Αμαξώματος

Ευθυγράμμιση Αμαξώματος

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την ευθυγράμμιση του αμαξώματος, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Σε περίπτωση τρακαρίσματος το φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων Mixalakelis Team αναλαμβάνει την επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας και την επαναφορά του στην αρχική εργοστασιακή του μορφή όταν οι συνθήκες είναι εφικτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ